Evalueringer

NOGLE PERSONLIGE EVALUERINGER:

“Det 7-dages intensive kursus (Crash Course) med Carlos, var en transformerende oplevelse. Fuldstændig spansk fordybelse, kombineret med Carlos’ unikke teknikker, gjorde læring fornøjelig og effektiv.Hans metode forbedrede ikke kun mit spanske markant, men gav mig også selvtilliden til at kommunikere i enhver situation.Jeg er dybt taknemmelig for denne uforglemmelige uge, der løftede min beherskelse af sproget, og jeg anbefaler kurset til dem, der virkelig  ønsker at leve og ånde på spansk. Tak, Carlos, for sådan en berigende oplevelse!…

Michael Sutherland, Konsulent

“Det er anden gang, jeg besøger Carlos til engelsk kurserne. Første gang valgte jeg Crash Course (7 dage). Jeg troede, jeg ville blive overvældet på den anden dag, men alt gik fint med afslapningerne og grin ind imellem. Jeg begyndte at drømme på engelsk på kursets tredje dag.  Og dagen efter kunne jeg have samtaler… I denne anden mulighed valgte jeg et kort kursus på 3 en halv dag (Intensiv kursus) at rette fejl og nå et højere niveau både i flydende og i måden at tale på… Jeg går meget glad som første gang, fordi jeg kan se resultaterne i mit arbejde hver dag.”

Sarah El Mansouri, Ejer

“En alternativ måde at lære på med stort fokus på kommunikationen og forståelsen. Dette bliver opnået med Carlos intensiv og fantastiske læremåde, som fremmer forståelsen på en helt speciel måde… ”

Alexandra Trend Poulsen, Studerende

Det har været en fornøjelse at nyde et intensivt engelskkursus (Crash kursus= 7 dage) hos Carlos, hvilket har været vigtigt for mig til at opgradere mit engelskniveau… Bemærk også, at min generelle viden om livet også er blevet beriget, da Carlos er en person med megen livserfaring og en masse visdom at give videre… I oktober vil både min klassekammerat og jeg gentage et 3-dages intensivt for at fortsætte med at udvikle vores engelsk niveau… Et stort kram Carlos…”

Roger Requena, Ejer

“Tusind tak Carlos for det fremragende arbejde, du har udført med os i løbet af de 7 dages kursus. På trods af intensiteten af kurset, har det været meget underholdende og let for os, og det har især givet mig mulighed for, udover at udvide mit kendskab til engelsk markant, at opnå den nødvendige tillid til at føre en samtale med andre mennesker, hvilket er det jeg virkelig havde brug for… Et kram…”

Javier Salvatierra Roldán, Ejer


“Carlos er en fantastisk lærer. Den logiske måde, han forklarede det spanske sprog på, gjorde mig i stand til at forstå en fuldstændig forståelse af strukturen og forskellige måder at tale på. Forstærkningen af ​​læring gennem afslapning indlejrede kerneelementerne, som jeg kunne bruge og øve mig på hver dag. Jeg vil varmt anbefale Carlos, hvis du virkelig er seriøs omkring at forbedre og lære det spanske sprog.”

Tim Hope, Salgsdirektör

“Jeg har ofte spekuleret på, om jeg skulle starte på dette kursus eller ej? Derefter en vinter eftermiddag i regnvejr og hjemmefra, besluttede jeg at ringe til Carlos og spørge ham, om han var villig til at ændre mit liv til at tale et nyt sprog … Carlos accepterede, at jeg tog til ham for at lære engelsk, og på fem dage gjorde Carlos det! !! Jeg håber at kunne fortsætte denne vej med personlig og nødvendig vækst !!! tak Carlos vi ses snart, du er en vidunderlig lærer og en speciel person !!!”

Isaia Nocentini, Ejer

“Glimrende professionel, nærværende og underholdende! Jeg tilbragte 7 dage (Crash Course) hånd i hånd med Carlos, og nu kan jeg endelig kommunikere på engelsk. Super god oplevelse…”

Jess Carrillo, Ernæringsekspert

“Efter 2 år besluttede jeg mig for at komme tilbage til Centro Eleusis for at opdatere mit engelsk og det var mere vidunderligt end før!… I løbet af disse 3 dage var det muligt for mig igen at opnå tillid og tryghed til at tale på engelsk. Kun takket være min lærers høje dygtighed og professionalitet… Efter min mening, er dette kursus ikke kun et kursus. Det er en oplevelse til at forbedre mit liv! Tak Carlos!…”

Antonello Schachi, Salgs Direktør

“Min datter og jeg deltog i et intensivt kursus hos Centro Eleusis (Super-Crash kursus = 10 dage). Da vi ankom var jeg bekymret over, at det skulle være alt for hårdt, at skulle studere 8 timer i løbet af dagen, men tiden gik meget hurtigt og kurset var meget interessant , samt vi morede os virkeligt meget!… Hver to timer havde vi meditation, hvilket tilladte os ikke at blive trætte og at opsuge spansk på en nem facon…

Carlos er en meget interessant person og fantastisk lærer, fuld af energi, virkelig veluddannet og har en fantastisk sans for humor. Han er ligeledes meget opmærksom på deltagerens individuelle behov. I midten af kurset kunne vi tale kun på spansk, mens vi diskuterede forskellige emner.

Hvad der er vigtigere er, at vi mistede frygten for at tale på spansk, og vi kom hjem med et godt ordforråd.

Næste år vil jeg meget gerne vende tilbage og tage et engelsk kursus samt opgradere mit spansk endnu mere!

Vi anbefaler stærkt Carlos og Centro Eleusis.”

Yulia & Alexandra Aksenova, Moder og datter

“Hej CarlosValle Romo husk mig! – Jeg taler stadig flydende spansk indtil i dag og alt sammen på grund af en uges kursus hos dig i Centro Eleusis (Crash-Course = 7 dage). Det var næsten for 30 år siden, og jeg har aldrig haft en anden spanskundervisning! Jeg har så mange dejlige minder, og der er intet, jeg har gjort før eller siden, hvorved jeg har deltaget kun 7 dage af mit liv, og hvor jeg havde en sådan livsændrende oplevelse! SYV DAGE! Du er et geni, og som du ved, vil du altid have en meget speciel plads i mit hjerte. Til enhver, der tænker over at tage et kursus – Bare gør det! Det var utroligt – ingen lektier, ingen bøger, simpelthen MAGISK! Alternativet er et par år med bøger og lektier og … HVORFOR VIL DU?”

Brian Cohen, CEO

“Jeg har personligt haft stor gavn af dette kursus (Crash-Kursus= 7 dage). Kurset består af et mix af logisk struktur og samtaler. Dermed krydret med pauser af afslapning med meditation… Det er meget intens, men variationen af kurset gør at jeg personligt kunne koncentrere mig længere end normalt… Mine engelske sprogkundskaber har forbedret sig væsenlig med dette kursus og kan give mine varmeste anbefalinger.”

Chris Sass Lyman, CEO

“Dette kursus ligner et “mirakel” (Super-Crash Kursus= 10 dage), men er faktisk laererens professionalisme med brug af den nemmeste maade at laere et sprog, som giver det bedste resultat: At blive to-sproget…”

Antonello Scacchi, Salgs Direktör

“Jeg deltog i det intensive kursus på 7 dage (Crash-Kursus) i CENTRO ELEUSIS, og for mig er det et “mirakel” at tale spontant på så kort tid…”

Hassan Lmjeyad Lahcen, Direktør

“Jeg bor i Los Angeles, ejer et internationalt Smykkeselskab og rejser over 200 dage om året, så jeg møder selvføgelig mange mennesker. Men min uge med Carlos i Centro Eleusis var en af de mest givende i mit liv på mange måder… Jeg talte ikke et ord på spansk, da jeg ankom, og jeg var spændt, men lidt skeptisk. Men den 4. dag begyndte jeg pludselig at drømme på spansk og på min 5. dag begyndte jeg at tale spansk, og den 7. og sidste dag, havde jeg samtaler… Jeg har svært ved at sidde stille og koncentrere mig i mere end 30 minutter, men på en eller anden måde blev jeg fanget af Carlos utrolige teknik kendt som den Hypnagologiske Metode, hvor han formåede at holde mig fokuseret i 10 timer om dagen… Carlos er en fantastisk fyr. Han er meget intelligent, meget veluddannet og meget underholdende. Mit sprogkursus gik ud over at lære et nyt sprog, og vi havde mange gode diskussioner om historie, religion, psykologi, sprog, kunst og livet… Jeg kan højt anbefale dette til enhver. Jeg sender min brasilianske kæreste til at lære dansk og næste år ønsker jeg at komme tilbage for at opnå et højere niveau (niveau 3) på spansk. Den bedste måde at lære, som jeg nogensinde har oplevet, mens jeg havde det rigtigt sjovt…”

Jannik Olander, Administrerende Direktør og Designer/NIALAYA JEWELRY

“Det har været en fantastisk uge! Min hjerne vokser… Tak!”

Jonathan Teo Yi-Kwang, Grundlægger

“Jeg er en “learning by doing” person, har svært ved at sidde stille og bryder mig bestemt ikke om at terpe, eller hjemmearbejde (havde iøvrigt ikke tid til sidstnævnte)… Ovenstående var mit grundlag for at vælge spanskundervisning hos Centro Eleusis, og kan kun sige at jeg aldrig har fortrudt mit valg… Carlos er en yderst behagelig person, atmosfæren er hyggelig og undervisningsformen virker… Carlos Valle Romo og Centro Eleusis har mine varmeste anbefalinger.”

Bettina Eriksen, Kunstmaler

“Af Hjertet tak… Denne uge har været helt igennem fantastisk. Jeg har fået anbefalet Centro Eleusis af flere i mit netværk, men for at være ærlig tænkte jeg “Hypnagolog” mon ikke det er lidt hokus pokus. Efter et yderst interessant møde tilbage i marts, var det tydeligt at der måtte være noget om snakken. Carlos var yderst tillidsvækkende, resolut, og agerede med en selvtillid som med tydelighed viste at der lå mere end hokus pokus bag.
Jeg har nu i denne uge været på et intensivt crash kursus hos Carlos hos Centro Eleusis. Det har været den mest fantastiske rejse og en indrømmet ret chokerende (dog absolut på den mest positive måde) rejse ud i det spanske sprog. Jeg mødte op med det man vel nærmest kan kalde skralde-spanske kundskaber…. Så vi startede fra bunden mandag… og ALDRIG har jeg oplevet mere fantastisk og ikke mindst effektiv indlærings metode…. Blown away…. Jeg er på een uge … læs faktisk kun 6 dage gået fra novice til nu at kunne kommunikere på spansk såvel tale som på skrift….. Det har givet mig en på spansk sproglig selvtillid af den anden verden. Indlæringen er uden hjemmearbejde, i skønne omgivelser, og med de inkluderede pauser hvor man i nærmest trance/søvn lignende tilstand får fyldt sin underbevisthed med ordforråd og regler…. gør det hele til en leg. Sluttelig er Carlos som person noget af det mest indlevende og motiverende individ jeg har mødt. Jeg kan til fulde give Carlos og Centro Eleusis min absolut varmeste anbefalinger…. Skulle nogen have behov for evidens kan jeg kontaktes på +34604285094 Tobber Witt. CEO – Integrity.”

Tobber Witt, CEO

“Fantastisk sted med en fantastisk lærer. Kan varmt anbefales.”

Lasse Stig Hansen, Ejer

“Jeg har deltaget i Carlos  sprogkurser og kan netop anbefale ham og hans firma. Hvis du eller dine medarbejdere skal lære enten spansk, engelsk eller dansk hurtigt og smertefrit, så kontakt Carlos. Både mig selv, mit firma og flere i mit netværk har deltaget i disse kurser og været meget tilfredse med resultatet.”

Karsten Lund Trend Poulsen, Adm. Direktør

“Denne unikke metode til at lære sprog er, hvad jeg havde brug for. På alle de skoler, jeg havde været før i Rusland og USA, har vægten altid været lagt i Grammatik, læsning og skrivning. Det gav ikke mulighed for at have normale samtaler med rigtige mennesker… Med den Hypnagologiske Metode har vægten hele tiden været lagt i samtaler med logiske forklaringer af sprogets struktur. Nu kan jeg sige, at jeg er tosproget efter 10 dage. Jeg er klar til at begynde mine studier på universitetet i USA… Jeg sætter stor pris på alt hvad min lærer gjorde og takker ham for den kreative atmosfære, begejstring, åbenhed og god vilje.”

Julia Tatochko, Manager

“Kan kun anbefale Carlos. Han grundlagde mine spansk kundskaber.”

Preben Rueda Martín, Direktør

“Carlos er fremragende og troværdig. Jeg kan give min bedste anbefaling.”

Jens M. Jensen, Direktør

“Tak for 10 fantastiske dage med undervisning i Spansk… Alle 10 dage var en stor inspiration til det Spanske sprog, og må sige det er utroligt hvad jeg lærte på 10 dage (5 sessioner hver dag i løbet af 10 dage= Halvt-Intensivt kursus)… Et stort tak fra mit hjerte også at du er en stor personlighed som jeg sætter stor pris på… Håber vi en dag ses igen… Med venlig hilsen.”

Perry Hvidtfeldt, Ejer

“Kurset (Intensivt Kursus= 5 dage) lever virkeligt godt op til de anbefalinger man har læst på forhånd… Mit eget niveau er gået over alle forventninger…”

Daniel Albright, Iværksætter

“Jeg var betaget af kurset og ugen (Crash Kursus= 7 dage)… og du gav mig en værdifuld gave!!!…”

Emmet O´Neill, Præsident

“Jeg har netop afsluttet et 5 dages intensivt spansk kursus hos Carlos. Super kompetent undervisning. Utroligt hvor meget spansk det er muligt at lære på så få dage. Og så oven i købet i en pragtfuld og underholdende atmosfære. Jeg kan varmt anbefale Centro Eleusis, hvis du vil lære spansk hurtigt og effektivt…”

Anete Bühring, Ejer

“Jeg deltog i et intensivt 5 dages kursus (Intensivt Kursus= 50 sessioner). Jeg var en helt begynder, uden kendskab til spansk, og lidt skeptisk over denne metode, fordi jeg aldrig havde hørt om den, og jeg kendte ingen som havde taget kurset… Den Hypnagologiske metodes forklaringer og indlæringsproces af udsagnsord er fortræffelig… At deltage i dette kursus har hjulpet mig enormt… Jeg er sikker på at det niveau (Niveau 1) jeg nu befinder mi på, ville have taget et år eller mere at opnå, hvis jeg skulle tage 1 eller 2 aftensundervisning per uge… Tak for denne gang…”

D.Morrison, Undersøisk Servicetekniker i Olie- og Gasindustrien

“Om helheden af kurset, er jeg glad for, at jeg tog 10 dage (Super-Crash Kursus). Jeg følte at det var nødvendigt, da jeg kom fra niveau 0… Jeg vil sammenligne det med at tage et kørekort. Man tager teori timer og køretimer, får sit kørekort og derefter vænner man sig til at køre bil. Det samme som at tage et spansk kursus hos CENTRO ELEUSIS… Jeg har haft 10 fascinerende dage og jeg kan lide at tale spansk… Jeg tror at have lært spansk vil berige mit liv…”

Dennis Henriksen, Konsulent

“Efter aftenskole og HF eksamen i Danmark valgte vi et kursus hos CENTRO ELEUSIS på Costa del Sol. Vi valgte at være, kun os to, i en uge (Hanne og Michael) og Carlos fik virkelig sat sammenhæng i det spanske sprog, som vi efterfølgende, har haft meget glæde af. Desværre får vi ikke talt nok spansk i vores hverdag og derfor står et opfølgende kursus højest på vores ønskeliste. Tøv ikke hvis du tænker på et kursus, du må også gerne kontakte os på FB hvis du er i tvivl, – Carlos er en fantastisk behagelig person/underviser…”

Hanne & Michael Adeldam, Ejere

“Den besta sprok skolan på Kusten!… Sjælv gick jag på den for ca 20 år sedan – endast 10 dagars intensiv kurs gav mig færdigheter att begynde ett aktivt liv i Spanien (bygga hus, bilda foretag mm)… Otroligt effektiv metod att læra sig starten till ett nytt sprok – utan stress! Rekommenderar faktiskt!…”

Susanne Kamu, Dyrlæge

“Jeg var på intensivt kursus for 20 år siden, (Halvt Intensivt= 10 dage). Det er den bedste form for sprog undervisning jeg har oplevet. Det koster, men skal man virkelig tale spansk, så er det uden tvivl den bedste måde!!! FORTRÆFFELIGT!!!…”

Alice Szelag, Sælger

“Efter 10 dages Halvt-Intensivt Kursus (5 sessioner hver dag) er mit skraldespansk blevet meget bedre. Jeg har da klaret mig før – men det er ikke det samme som at kunne fremlægge og konversere med kollegaer på et professionelt plan… Carlos fik mig til at glemme, at jeg ikke kunne og bare snakke – baseret på skellettet af verberne i mange flere tider og måder end jeg kunne før… Det sjove er, at fra jeg kom til jeg gik, snakkede vi non stop i 4 timer uden tegn på træthed eller brug for pusterum – fordi det var sjovt, vedkommende og spændende at komme rundt omkring ikke blot mit eget fag men også spansk historie, politik, filosofi, og spændende bøger… Så det var en sand kilde af erfaring og viden, som Carlos delte ud af… Nu praktiserer jeg og træner – og – så vender jeg stærkt tilbage til næste etape… Mange tak og på gensyn…”

Dr. Pernille Knudtzon, speciallæge i Almen Medicin

“Selv om det virkede til at være dyrt, er det de bedste penge jeg har brugt, fordi jeg altid ønskede at lære at tale spansk… Jeg har før taget andre kurser, på andre steder, 3 ugers kurser, hvor jeg tilsvarende lærte meget lidt… På 15 dage har jeg, hos Centro Eleusis, opnået at gå fra at kunne en del enkelte ord, til at kunne holde lange samtaler, hvor jeg bruger Nutid, Datid og Fremtid uden besvær… Som sagt, det er den bedste investering jeg har lavet indtil videre! Derfor kan jeg varmt anbefale alle der virkelig ønsker at lære spansk hurtigt at tage kursus igennem den Hypnagologiske Metode…”

Hermod Thorsteinson, Barge Master

“Tusinde tak for et underholdende og begivenhedsrigt kursus og selvfølgelig meget afslappende indimellem… Vi ser frem til at vi en dag vender tilbage for at lære noget mere fra Centro Eleusis… Hasta la vista!

Hanne Bardosen og Per Ojen Jarlhaugen, Pædagoger

“Efter at have snublet på et basisniveau af mangelfuldt spansk i løbet af mange år, har et intensivt kursus med Carlos forbedret mit kendskab til sproget markant på kun 3½ dage. Den Hypnagologiske Metode er lige så effektiv som den er underholdende, den undgår tør teori og gør det til en behagelig oplevelse først og fremmest. Tusind Tak!…”

Kicki Baronesse von Michel

“Et eksplosivt kursus (2 x 7 dage) som udvider ens horisonter  til at drive forretning over hele verden…”

Maxim Barskiy, Administrerende Direktør

“Efter at have kæmpet gennem 11 år med en indsats til at lære at tale et fornuftigt spansk (ikke nemt når man er ældre medens boende i “el campo!”), min kone og jeg blev dybt forbavset over de opnåede resultater, næsten umærkeligt, efter kun 5 dage… Et stort plus er tilliden som Dr. Valle arbejder med til at indgyde, og dette er koblet sammen med en koncentration på aspekter af sproget som er relevant for deltageren… Tiden er ikke spildt på tørt undervisningsmateriale af tekstbøger, men tiden bruges frugtbringende på den slags sprog, som man kan bruge til at kommunikere med de mennesker der findes omkring en… Vi anbefaler hjerteligt disse kurser, og specielt for dem som tidligere har haft middelmådige resultater med “traditionelle” (og sandsynligvis kedelige) undervisningsmetoder.”

Dr. Peter Miln, Domkirkepræst

“Jeg synes at kursus (Halvt-Intensivt Kursus= 50 sessioner i løbet af 10 dage) har været fantastisk, fordi læreren er virkelig god til at forklare så man logisk forstår det nye sprog… Jeg lærte meget hver gang jeg var der, og følte at jeg hver dag blev bedre og bedre… Undervisningsforløbet er så interessant, at tiden går hurtigt fordi det ikke er kedeligt… Jeg er meget begejstret for måden jeg blev undervist på. Det er morsomt og praktisk samt afslapningen er meget behagelig og en anderledes måde at få informationen ind i hjernen… Jeg har lyst til at tage niveau 2 en gang  til næste år!”

Jytte Mikkelsen (72 år gammel), pensionist

“Mange tak for det spanske kursus i juni (5 dages Intensivt kursus)… Jeg kunne godt lide at lære spansk, specielt fordi den Hypnagologisk Metode er anderledes i sammenligning med andre metoder jeg kender… Jeg har talt på spansk på arbejde og jeg ønsker at lære mere!… Er det muligt et andet individuelt kursus i november?… Med venlig hilsen.”

Wenche Viken, Grænsekontrollør

“På Lynne´s og egne vegne, vil jeg takke Centro Eleusis for en fantastisk uge, (Intensivt Kursus= 5 dage) hvorved vores spansk blev forbedret mere end vi havde troet var muligt!!!… Jeg vil ikke tøve med, at anbefale jeres kursus og jeres enestående undervisningsmetode”.

Gary Lewis, Direktør

“I de sidste 5-7 år havde mit spanske sprog ikke flyttet sig væsenligt, og selvom mit passive ordforråd voksede dag for dag, formåede jeg ikke at omsætte det aktivt. Jeg har en travl hverdag med mange arbejdstimer, og har derfor ikke tid til længerevarende sprogkurser med hjemmearbejde. Altså var et Crash Course (7 dage) hos Centro Eleusis en indlysende mulighed for at komme videre her og nu. Efter et kursus på syv dage føler jeg mig temmelig sikker, når jeg roder mig ud i sætninger med 3-4 forskellige datider, og mit aktive ordforråd er blevet markant større. 10 timer (15 sessioner) om dagen kan lyde som en stor mundfuld, men jeg følte mig frisk i hovedet og meget motiveret efter hver eneste “skoledag”.”

Helle Espensen, Redaktør på La Danesa

“Mange tak for dette intensive kursus (5 dage)…Jeg følte mig hele tiden velkommen og afslappet… Og den hypnagologiske lærer var en meget behagelig person at være sammen med…”

Vincent Crump, Forretningsmand

“I løbet af et kun 5 dages kursus (Intensivt Kursus), har jeg fået tillid til, aktivt at tale på spansk med hvilken som helst… Før dette kursus, var jeg bange for at sige noget på spansk. Mit passive ordforråd, er blevet aktiveret på en hurtig, nem og sjov måde… Effektiviteten af metoden er simpelthen utrolig. Jeg vil anbefale denne type kursus til mennesker, som ønsker at lære spansk hurtigst muligt”

Anna Thøgersen, Direktør

“Jeg har hørt om disse kurser fra Bestsellers personalechef. Og jeg troede ikke at det var muligt at lære et nyt sprog i løbet af en uge. Men efter at tale med ham, kiggede jeg på Eleusis Website og så besluttede jeg mig for at kontakte dem… Senere talte jeg med dem i 10 minutter per telefon og jeg besluttede at deltage, fordi jeg rejser meget, så har jeg ikke tid til et længere skole ophold. Jeg er også meget utålmodig og vil have at tingene sker her og nu… Efter at have deltaget i et Crash Kursus (7 dage), taler jeg nu spansk på et niveau som gør, at jeg kan fungere med spansktalende i hverdag, og forstå sproget og strukturen. Det er en fantastisk succes oplevelse!… Så hermed de varmeste anbefalinger til dig som vil lære et nyt sprog på et øjeblik!”

Carsten Mikkelsen, Forretningsmand og Igangsætter

“Dette kursus har åbnet dørene for mig. En ny dør åbnede sig hver dag i kursus forløbet, og det gav mig impulsen til at motivere en stadig brug af det spanske sprog. Efter at have været en total begynder på første undervisningsdag, føler jeg mig nu i stand til at øve mig sammen med virkelige mennesker. Og derved vil jeg snart være parat til at fortsætte med niveau 2…  Jeg vil bare sige, at jeg fik aldrig før nøglen til at låse døren op, til rigtigt at opleve et nyt sprog. CENTRO ELEUSIS har givet mig den nøgle. Jeg har nu fået det nødvendige værktøj til at fortsætte selv og til at opnå mine målsætninger.”

Ronald Emile Rosenkranz, forretningsmand

“Systemet er perfekt for mig, fordi det for voksne mennesker er en god lærerig måde at lære sproget på”.

Flemming Petersen, pensionist

“Jeg troede det var umuligt at nogen kunne lære mig noget, men denne metode beviser at alle mennesker kan lære et nyt sprog med den rigtige lærer og de rigtige teknikker”.

Mark Ainsworth, sælger

“På grund af byggeriet i Torrox, fandt jeg det nødvendigt at få lært spansk hurtigst muligt, så jeg tilmeldte mig til et intensivt kursus (50 sessioner) hos Carlos, som har Centro Eleusis i Benalmádena Pueblo… Han var fantastisk! Han hjernevaskede mig simpelthen, men efter det kursus jeg fik, talte jeg spansk på et niveau, så jeg kunne klare mig… Da min mand og jeg ankom til landsbyen for at se til byggeriet, kørte vi med “taxa-Manolo”, som var dybt imponeret af mit spansk, og som hele tiden rullede vinduet ned og råbte til Gud og hver mand: – Connie kan tale spansk!…”

Connie Fagerlund Larsen, Ejer

” Jeg har prøvet at lære spansk før på forskellige tidspunkter, men på det her kursus er det første gang at jeg virkelig føler at jeg har lært nok til at kommunikere med folk”.

Wendolyne Thurley, Pensionist

“Efter kun et to ugers kursus (Halvt-Intensivt kursus), fik jeg meget mere tillid og sikkerhed, når jeg taler sproget. Nu kan jeg se, at jo mere afslappet jeg befinder mig, jo bedre er mine kommunikationsevner. Og at lære at slappe af har været en del af kurset”.

Bill Brady, Konsulent & Rådgiver

” Jeg fandt undervisningsmetoden brugt af Carlos fra Centro Eleusis meget imponerende. I løbet af en dag, fik jeg en ide om sprogets basisstruktur og da ugen sluttede, var jeg igang med lange samtaler med Carlos på spansk. Jeg vil totalt og uden tvivl anbefale kurset”.

Gavin Galagher, Arkitekt

Efter talrige forsøg på at lære det spanske sprog på sprogskoler, var jeg absolut oppe i skyerne efter mit kursus hos Carlos (hvilket jeg også fandt terapeutisk). Jeg  forbavsede alle ved pludselig, nyfundet  kendskab til spansk! Dette gav mig tilliden og evnen til at konversere med de lokale og  har gavnet mit sociale & forretningsliv betydeligt.

Mit råd er ”pónganse en contacto con Carlos………………………………..”

Jonty  Healey, Designer

”Undervisningen jeg fik i Centro Eleusis, involverer kun positive oplevelser.

Jeg flyttede til Spanien for mange år siden, og jeg havde kun fået lært nogle få ord og sætninger i løbet af de mange år bosat i landet. Jeg gik tilmed til forskellige konventionelle spanskkurser i velkendte sprogskoler og jeg kunne aldrig før opnå et niveau til at holde en samtale med en spansktalende person.

Efter et Crash kursus som varede 2 x 10 dage, kan jeg nu holde en samtale på en fri og spontan måde på spansk og jeg kan yderligere forstå de fleste ting, som bliver sagt til mig.

Den Hypnagologiske Metode, som er brugt i Centro Eleusis, er revolutionær. Jeg lærte uden større anstrengelser, og der var absolut intet hjemmearbejde, hvilket var en ”befrielse” for mig som arbejder mange timer hver dag.

Pengene som jeg betalte for mit spanskkursus i Centro Eleusis, er hver eneste krone værd. Det har været den bedste investering til min fremtid i Spanien,som jeg nogensinde har gjort. Jeg kan anbefale det til alle mennesker”.

Kirsten Thomas. Marketingsdirektør

”I løbet af mine 3 år på Tenerife, lærte jeg at ”kommunikere nogenlunde” gennem samværet med mine Kanariske ansatte. Den måde hvorved jeg lærte var meget frustrerende for mig, fordi jeg ikke kunne klare en normal samtale på spansk, uden at ende med at tale uforståeligt.

Da jeg så en annonce om et afslapningskursus hos Centro Eleusis og efter at have fået et informationsmøde, tænkte jeg på at det var fundamentalt for mig at få lært sprogets struktur. Trods det i begyndelsen var svært, så kunne jeg efter afslapnings sessionerne se sprogets struktur meget tydeligere. Efter kun få dage med denne afslapningsmetode, følte jeg at min tillid voksede og at jeg kunne kommunikere på et meget højere niveau.

Medens jeg blev klar over, at sprogets struktur er absolut vigtigt i denne undervisningsmetode, føler jeg at jeg ikke kunne have afsluttet kurset med så megen tillid som jeg fik, uden de exceptionelle undervisnings evner, hjælp og forståelse som jeg modtog.

Efter afslutningen af dette 10 dages kursus, kan jeg nu kommunikere og holde en normal samtale på spansk, hvilket jeg ikke tidligere havde været istand til at gøre efter mine 3 år ved at lære spansk på Tenerife.

Derfor vil jeg meget gerne anbefale, til alle dem som tænker på at deltage i et afslapnings kursus, til at gøre det. Dette her er den billigste investering jeg nogensinde har gjort, og simpelthen på grund af den enorme belønning af at lære et nyt sprog korrekt.

Jeg vil give en speciel tak til Centro Eleusis, for at give mig mulighed og tillid til at tale et nyt sprog”.

Michael Holiday, Property Developer

”Efter dette kursus føler jeg langt større tillid til at tale med spanske folk og at prøve at opsøge spanske klienter”.

Nikke Von Heflen, Salgsrepraesentant

”Det var en dejlig oplevelse, og jeg opnåede de resultater som jeg var blevet lovet af Centro Eleusis”.

Eric Westenholz, Psykolog

”Kurset var en fornøjelse og jeg lærte mere end jeg havde forventet”.

Chris Gardener, Resort Operations Manager

”Jeg lærte mere spansk end ved 3 års prøvning af forskellige spansklærere”.

Elsebeth Sørensen, Husmoder

”Det er ikke kun et sprogkursus, men også et kursus om personlig udvikling, fordi jeg fandt ud af, at jeg ikke var så håbløs til at lære sprog, som jeg altid havde troet”.

Ivar Sletten, Præsident

”På en uge min hustru og jeg har lært mere spansk end 3 år med spanskundervisning i en konventionel skole”.

Per Christensen, Præsident

”Jeg var virkelig imponeret over mængden af information som jeg kunne huske og bruge efter en periode af 2 uger, næsten uden nogen somhelst anstrengelse”.

Malcolm Swanston, Præsident

”Kurset er undervist på den måde, at sproget bliver meget nemt at lære. Efter kun 5 sessioner, kunne jeg tale i datid, nutid og fremtid dog lidt langsomt. I løbet af hver lektion begyndte jeg at tænke på spansk istedet for at oversætte alt og dette hjalp til at forbedre min hastighed. Afslapningsperioden hjalp mig at huske alle de verbale bøjninger på alle tider”.

Karen Dykes, PA til Markedsføringsdirektør

”Trods kurset var intensivt, var jeg meget glad hver dag til at komme til de nye sessioner, fordi jeg hver dag fik mere og mere tillid med at bruge det spanske sprog”.
Rigmor Westenholtz, Hustru

”Tusinde tak for en fantastisk og inspirerende undervisning. Vi har nydt måden at være undervist på, samt lært en masse… Vi er begyndt at tænke spansk, så er den ved at være der!! Det er herligt. Nu kan vi begå os blandt spanierne”.
Hardy og Karina Lang, Pensionister

”Efter afslutning af 50 sessioner, ønsker vi at sige mange tak for en interessant, venlig og kompetent undervisning”.
Jonna og Lars Nielsen, Pensionister

”Vi takker for utrolig fine undervisningstimer, samtidig som vi ønsker CENTRO ELEUSIS en rigtig god jul!”.
Sissel og Bjørn Bratsberg, Pensionister

”Jeg skriver til at udtrykke min glæde på den hurtige forbedring jeres Hypnagologiske kursus i det spanske sprog har givet mig
Kun efter det første kursus, min tillid var enormt forbedret, og efter det andet kursus, så jeg mig selv automatisk oversætte fra engelsk til spansk, inklusiv medens jeg så T.V. eller var igang med at læse en bog eller avis. Den afslappende stemning og tydelige undervisningsmetode brugt i Centro Eleusis, gør forståelsen af den spanske struktur absolut enkelt
Vældig mange tak for jeres tålmodighed, og også for den evne jeg har nu til at føre samtaler med mine naboer. Jeg er dybt imponeret at dette skulle ske så hurtigt…”.
Veronica M. Gibson, Pensionist

”Det er mig en glæde med disse linier at kvittere for deltagelse i et enmands intensivt kursus i spansk hos Centro Eleusis.
Det er mig en endnu større glæde at kunne anbefale jeres virksomhed til andre, som hurtigt og effektivt søger spansk indlæring på en smertefri måde.
Et særligt kendetegn for effektiviteten ved indlæringsmetoden efter suggestionsprincippet ser jeg tydeligst dokumenteret ved, at jeg fandt mig selv liggende og tale spansk i søvne.
Jeres sikre fornemmelse for hvert individs modtageevne, og evne til altid at tale spansk på  modtagerens niveau, og det forhold, at I ikke anvender straf/ros metoden pædagogisk, men hele tiden retter konstruktivt, gør, at jeg med den største glæde anbefaler Centro Eleusis til alle fortravlede forretningsfolk, som ønsker den korteste vej til det selvfølgelige at tale spansk i Spanien”.
Fritz Videbech, Advokat

”Efter deltagelse i jeres spanske lektioner igennem afslapningsteknik, kan jeg se at kurset virkeligt har hjulpet meget, når jeg skal igang med de mange opringninger jeg modtager på spansk. Det er imponerende så meget som jeg har lært på kurset.
Mange tak for jeres hjælp”.
Joyce Morgan-Protheroe

”Den grammatiske del af indlæringen af et nyt sprog er altid det vanskeligste at lære. Den Hypnagologiske  undervisningsmetode, gør det nemt at forstå og gør at man får lyst til at tale sproget mere.
Tak til Centro Eleusis for at åbne døren til en ny verden!”.
Margit Williams, Hustru

”Jeg var lidt nervøs og usikker, da jeg først begyndte mit kursus hos Centro Eleusis, men som proceduren gik, blev det klart for mig, at det var den rigtige beslutning jeg gjorde, fordi I har givet mig tilliden tilbage til at tale spansk, og nu kan jeg gå ud og tale det korrekt”.
Yvonne Oticks, Pensionist

”Det er det bedste og mest udbytterige spansk kursus vi har deltaget i”.
Lilly Olesen, Elly Hylledig, Karen Margrethe Faber, Bjarne Olesen, Pensionister

”Efter at have deltaget i mit andet intensive kursus i spansk her i Centro Eleusis, kan det kun anbefales.
Indlæringsmetoden er, efter mine erfaringer, meget effektiv, og selvom kursus har været meget intensivt, er der på intet tidspunkt optrådt træthed. Tværtimod, deltagelsen har totalt fjernet min angst for at udtrykke mig på spansk, også overfor spaniere, og fjernet mine blokeringer ved at bøje verber. Det synes overhovedet ikke svært, som det var gjort.
Alt i alt en positiv erfaring!”.
G.W. Schütze, Pensionist

”Efter endt kursus ønsker jeg hermed at udtrykke min fulde tilfredshed med undervisningen.
I betragtning af min alder (76), blev jeg fuldstændigt overrasket da jeg begyndte at kommunikere på spansk”.
Tove Bodi-Kaufholz, Pensionist

”Det har været et dejligt og udbytterigt kursus”.

Mogens Kirkegaard, Forretningsmand

”Jeg har prøvet forskellige spanske kurser her i Spanien, og jeg mener at det intensive kursus jeg tog i Centro Eleusis, er det bedste, det mest effektive.
Kvalitet koster, men jeg sparede tid når jeg betragter det udbytte jeg fik, og måske har jeg også sparet penge, hvis jeg havde taget 2 eller 3 intensive kurser i begyndelsen. I det mindste ville det have været en meget dejlig oplevelse, med meget mere viden på et meget kortere tidsrum.
Kun som  kommentar, vil jeg sige at jeg har deltaget i forskellige spanske kurser i Málaga´s område i løbet af 3 år. Det gjorde at jeg kunne starte som viderekommer hos Centro Eleusis og jeg følte at jeg fik mere udbytte efter kun 2 uger end jeg nogensinde har følt på et hvilket som helst andet kursus”.
Jesper Beck-Larsen, Sælger

”Før kursus startede, vidste jeg ikke noget om sprogets struktur og vidste en eller to sætninger Jeg tror at  en eller to timer per uge for omkring et år eller mere, fuldstændigt har frustreret mine ønsker til at lære spansk. Derfor til trods for at jeg var lidt skeptisk, var muligheden for at lære spansk i løbet af  to uger meget interessant og tiltrækkende.
Trods kurset var intensivt, var det aldrig trættende. Det var altid morsomt og afslapningssessionerne var meget forfriskende. Efter en hård dag på arbejde, kunne man forvente, at tre timer sprog lektioner vil være anstrengende, men det var faktisk mere ligesom en indsprøjtning af energi.
Jeg var meget overrasket, da gruppen efter 5 sessioner, faktisk var igang med at debatere det engelske uddannelsessystem udelukkende på spansk.
Denne metode er perfekt til alle mennesker, og jeg kan ikke forestille mig en mere fornøjelig og nem måde at lære sproget”.
Phil Dykes, Sælger

”Før jeg startede lektionerne var mit kendskab på spansk meget begrænset. Jeg var meget interesseret i at lære sproget, men meget bange, fordi jeg ikke kunne forestille mig at jeg kunne lære spansk på 10 dage.
I begyndelsen fandt jeg det lidt vanskeligt at følge efter gruppen og jeg blev genert når det var min tur, fordi jeg var bange for at lave fejl. Jeg blev snart klar over at det var ligegyldigt, fordi jeg følte mig stimuleret ved hvordan jeg kunne lære det hurtigt.
På grund af afslapnings perioden, følte jeg at jeg opsugede en masse kendskab i løbet af kort tid. For eksempel, de forskellige udsagnsord og tiderne.
Undervisningsproceduren gjorde spansk til et nemt sprog at lære, selvom jeg i begyndelsen havde troet at jeg ville være helt forvirret.
Jeg er nu meget glad, fordi jeg nu kan tale spansk og med praktik ved jeg, at jeg vil få mere og mere tillid og evne”.
Caroline Bland, Revisor

”Før kurset startede var jeg forståeligt lidt bange og drømte aldrig om at jeg kunne tale og forstå så meget spansk, som jeg kan nu.
Jeg mener at strukturen af  kurset var glimrende. Metoden ved at læse, oversætte, og så svare spørgsmål først i nutiden og så i datiden og fremtiden, fuldstændigt gjorde at  sproget kom ind i min hjerne på  meget kort  tid. Jeg var specielt nysgerrig i at vide hvordan afslapningsperioden ville påvirke mig, da jeg aldrig før havde deltaget i en sådan indlæringsmetode.
Jeg blev meget glad  med den måde som afslapningen hjalp mig til at koncentrere og organisere det som vi har lært, ind i min hjerne.
Ligeledes fandt jeg ud af, at ekstra studium udenfor kurset, slet ikke var nødvendigt.
Dette her, kombineret med lærerens venskabelighed og nærhed med en glimrende humoristisk sans, som gjorde det nemmere at få tillid og blive afslappet gennem sessionerne.
Kurset har tilladt mig at tage de blokeringer væk som hindrede mig i at lære sproget, og derved udvide min fremtids horisont”.
Chris Bland, Ingeniør

”Jeg er meget positivt overrasket over hvor meget der kan puttes ind i en ældre dames hjerne på så kort tid.
Jeg vil sige at det her kursus er alle pengene værd og lidt til”.
Judith Lykke, NLP Master

”Nu kan jeg øve mig meget på spansk. Jeg taler sammen med sejlere ved havnen og ser nyhederne og andre programmer på spansk. Og hver dag lærer jeg flere og flere ord!
Jeg takker Centro Eleusis for mit nye sprog og jeg  er meget glad til at komme til mit nye kursus i November!”.
Tor Meyer, Ingeniør

”Mange tak for jeres hjælp. Det har været et fantastisk kursus. Jeg håber at vi ses igen”.
Michael Hilling, Dyrlæge

”Jeg er meget glad med resultaterne efter så få sessioner. I har undervist mig mere på en uge end det jeg kunne lære i 6 måneder sessioner med andre lærere”.
David Fisher, Forretningsmand